Hinnasto

Hinnat ovat kilohintoja ellei muuta mainita. Maksutapoina käteinen ja korttimaksut. 
Tuottamamme liha on luomuhyväksyttyä. Lihajalosteissa (makkarat, säilyke, kebab) käytettävä naudanliha on luomua, mutta tuotteet eivät ole virallisesti luomuhyväksyttyjä.
Lihat myydään valmiiksi raakamureutettuina.

Hinnat sisältävät alv. 14%. 

Jauheliha -saatavilla-

500g ja 1kg pakkauksissa.
Rasva alle 7%

16€

Burgerjauheliha -loppu-

500g ja 1kg pakkauksissa. Rasva 25%

16€

Sisäfile 

45€

Ulkofile 

36€

Sisäpaisti -loppu-

27€

Ulkopaisti 

25€

Paahtopaisti 

25€

Kulmapaisti

23€

Pyöröpaisti

23€

Keittoliha luullinen -loppu-

17€

Keittoliha luuton -loppu-

19€

Picanha

Ulkopaistin kärkipala. Erittäin mureaa ja voidaan kypsentää niin uunissa kuin grillissäkin. Erityispiirteisiin kuuluu makurasvakerros paistin pinnalla, joka antaa lihalle mahtavasti makua ja pitää sen mehevänä.

28€

Bavette

Ohuehko lihas naudan kupeessa. Voi grillata kokonaisena tai pihveinä.

24€

Brisket 

Naudan rintaa, johon on jätetty päälle kerros makurasvaa. Erityisen hyvää hitaasti grillattuna.

22€

Entrecote pala tai pihvit

Välikyljys

38€

Ribeye Steak

Entrecôten/ulkofileen pinnalta pieni ja murea lihas.

39€

Petite Tender

Yksi mureimmista lihoista, leikattu naudan lavan takaosasta. Nimi Petite tender tulee siitä, että se muistuttaa sisäfileetä eli tenderloinia.

32€

Maminha/ Tri Tip 

Ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä löytyvä kolmion mallinen lihas.

25€

Posket -saatavilla 2kpl-

15€

Tomahawk - kirvespihvi 

Naudan ulkofileeviipale, johon on jätetty pitkä luu. Parhaimmillaan grillattuna mediumiksi. Iso luu varaa itseensä lämpöä, joten anna tomahawk-pihvin vetäytyä rauhassa ennen leikkaamista.

38€

Oyster Steak 

Ohut, pieni, pyöreä lihas lantiolta. Pannulle ja grilliin.

30€

Lehtipihvit 

Ulkofileestä leikattuja ohuita pihvejä.

42€

Sisäfilepihvit 

52€

Velvet Steak

Potkasta murea ja maukas lihas. Sopii kokonaisen grilliin, pihveiksi.

29€

Pub Steak 

Sisäpaistipihvit

32€

Club Steak 

37€

Baseball Steak 

Paahtopaistin kapeasta osasta leikattu paksumpi pihvi

31€

Bistro Steak

Paahtopaistin pyöreästä osasta leikattu, hieman ohuempi pihvi kuin baseball steak

31€

Denver Steak

Naudan etuselkää.

28€

Flank Steak - lankkupihvi 

Naudan kupeesta murea pihvi.

28€

Flat Iron Steak

Lapaa.

28€

Iron Steak

Lapaa.

29€

Skirt Steak

Pitkä kapea lihas naudan kyljestä (inside skirt, outside myös nimellä hanger steak)

26€

Hanger Steak

25€

Osso Bucco -loppu-

Luulliset potkakiekot, sopivat pitkään haudutukseen, lihaliemeen ja pataruokiin.

19€

Long Ribs 

Luullista kylkeä pidempinä paloina. n 3-4 kg paketeissa.

18€

Short Ribs

Luullista kylkeä lyhyempinä paloina.

20€

Paistikuutio -loppu-

25€

Paistisuikale

25€

Palvipaisti   - loppu -

Saatavilla talvikautena.

-€

Grillerimakkara   -Saatavilla-

85% nauta, 15% sika. 4 makkaraa/400g.

8€/pkt

Juustogrillimakkara -Saatavilla-

85% nauta, 15% sika. 4 makkaraa/400g.

8€/pkt

Juusto-Jalapeno grillimakkara -Saatavilla-

85% nauta, 15% sika. 4 makkaraa/400g.

8€/pkt

Suoramyynti: Liha kasvatetaan Mouhijärvellä perhetilalla. Teurastetaan Torpparin lihalla Punkalaitumella. 
Välitämme vasikoita loppukasvatukseen HK:lle, meillä on HK:n rotukarjasopimus.
Rotuina meillä on Hereford, Angus ja Simmental. 
Eläimemme pääsevät liikkumaan ulkona ympäri vuoden.
Vasikat kasvavat emojensa kanssa 6-8 kuukautta.
Nautojen ruokinnassa emme käytä teollisia lisärehuja, vain tarvittavat kivennäiset ja vitamiinit.

Nautojen kasvatuksessa pyrimme eettiseen ja luonnonmukaiseen tuotantoon.