Hinnasto
Hinnat ovat kilohintoja ellei muuta mainita. Maksutapoina käteinen ja korttimaksut.
Tuottamamme liha on luomuhyväksyttyä. Lihajalosteissa (makkarat, säilyke, kebab) käytettävä naudanliha on luomua, mutta tuotteet eivät ole virallisesti luomuhyväksyttyjä.
Lihat myydään valmiiksi raakamureutettuina.
Hinnat sisältävät alv. 14%.
Jauheliha -saatavilla-
500g ja 1kg pakkauksissa.
Rasva alle 7%
16€
Burgerjauheliha -loppu-
500g ja 1kg pakkauksissa. Rasva 25%
16€
Sisäfile
45€
Ulkofile
36€
Sisäpaisti -loppu-
27€
Ulkopaisti
25€
Paahtopaisti
25€
Kulmapaisti
23€
Pyöröpaisti
23€
Keittoliha luullinen -loppu-
17€
Keittoliha luuton -loppu-
19€
Picanha
Ulkopaistin kärkipala. Erittäin mureaa ja voidaan kypsentää niin uunissa kuin grillissäkin. Erityispiirteisiin kuuluu makurasvakerros paistin pinnalla, joka antaa lihalle mahtavasti makua ja pitää sen mehevänä.
28€
Bavette
Ohuehko lihas naudan kupeessa. Voi grillata kokonaisena tai pihveinä.
24€
Brisket
Naudan rintaa, johon on jätetty päälle kerros makurasvaa. Erityisen hyvää hitaasti grillattuna.
22€
Entrecote pala tai pihvit
Välikyljys
38€
Ribeye Steak
Entrecôten/ulkofileen pinnalta pieni ja murea lihas.
39€
Petite Tender
Yksi mureimmista lihoista, leikattu naudan lavan takaosasta. Nimi Petite tender tulee siitä, että se muistuttaa sisäfileetä eli tenderloinia.
32€
Maminha/ Tri Tip
Ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä löytyvä kolmion mallinen lihas.
25€
Posket -saatavilla 2kpl-
15€
Tomahawk - kirvespihvi
Naudan ulkofileeviipale, johon on jätetty pitkä luu. Parhaimmillaan grillattuna mediumiksi. Iso luu varaa itseensä lämpöä, joten anna tomahawk-pihvin vetäytyä rauhassa ennen leikkaamista.
38€
Oyster Steak
Ohut, pieni, pyöreä lihas lantiolta. Pannulle ja grilliin.
30€
Lehtipihvit
Ulkofileestä leikattuja ohuita pihvejä.
42€
Sisäfilepihvit
52€
Velvet Steak
Potkasta murea ja maukas lihas. Sopii kokonaisen grilliin, pihveiksi.
29€
Pub Steak
Sisäpaistipihvit
32€
Club Steak
37€
Baseball Steak
Paahtopaistin kapeasta osasta leikattu paksumpi pihvi
31€
Bistro Steak
Paahtopaistin pyöreästä osasta leikattu, hieman ohuempi pihvi kuin baseball steak
31€
Denver Steak
Naudan etuselkää.
28€
Flank Steak - lankkupihvi
Naudan kupeesta murea pihvi.
28€
Flat Iron Steak
Lapaa.
28€
Iron Steak
Lapaa.
29€
Skirt Steak
Pitkä kapea lihas naudan kyljestä (inside skirt, outside myös nimellä hanger steak)
26€
Hanger Steak
25€
Osso Bucco -loppu-
Luulliset potkakiekot, sopivat pitkään haudutukseen, lihaliemeen ja pataruokiin.
19€
Long Ribs
Luullista kylkeä pidempinä paloina. n 3-4 kg paketeissa.
18€
Short Ribs
Luullista kylkeä lyhyempinä paloina.
20€
Paistikuutio -loppu-
25€
Paistisuikale
25€
Palvipaisti - loppu -
Saatavilla talvikautena.
-€
Grillerimakkara -Saatavilla-
85% nauta, 15% sika. 4 makkaraa/400g.
8€/pkt
Juustogrillimakkara -Saatavilla-
85% nauta, 15% sika. 4 makkaraa/400g.
8€/pkt
Juusto-Jalapeno grillimakkara -Saatavilla-
85% nauta, 15% sika. 4 makkaraa/400g.
8€/pkt
Suoramyynti: Liha kasvatetaan Mouhijärvellä perhetilalla. Teurastetaan Torpparin lihalla Punkalaitumella.
Välitämme vasikoita loppukasvatukseen HK:lle, meillä on HK:n rotukarjasopimus.
Rotuina meillä on Hereford, Angus ja Simmental.
Eläimemme pääsevät liikkumaan ulkona ympäri vuoden.
Vasikat kasvavat emojensa kanssa 6-8 kuukautta.
Nautojen ruokinnassa emme käytä teollisia lisärehuja, vain tarvittavat kivennäiset ja vitamiinit.
Nautojen kasvatuksessa pyrimme eettiseen ja luonnonmukaiseen tuotantoon.